İçeriğe geç

What A Fest Yas Sınırı Var Mı

What a fest +18 mi?

📍Foça / Acar Kamp 🙌🏻 Bu festival +18 festivali. İyi haber aniden geliyor! @whatafest. Önemli!

What a fest 2024 nerede?

💙 Foça Acar Kamping’de 5 gün boyunca 30 konser, spor turnuvaları, ödüllü yarışmalar ve daha fazlası…

Waf festival’de kimler var?

Program: Çarşamba, 21 Ağustos. Pinhani. Can Bonomo. Can Ozan. Sedef Sebüktekin. … Perşembe, 22 Ağustos. Duman. Büyük Ev Tıkandı. Gaye Su Akyol. Uydu. … Cuma, 23 Ağustos. Athena Dolu Bardağı Ters Tut. İnkar. Lil Zey. … Cumartesi, 24 Ağustos. Hayko Cepkin. Sagopa Kajmer. Son Korkunç Bisiklet. Selin. … Pazar, 25 Ağustos. Teoman. Gribin. Kalpten. Gevende.

What a fest nasıl gidilir?

Festival alanına haritada “Acar Camping” yazarak ulaşabilirsiniz. Toplu taşıma ile gelen misafirlerimiz İzmir Otobüs Terminali 101 ve 102 numaralı peronlardan kalkan halk otobüsleri veya minibüsler ile Eski Foça’ya ulaşabilir ve ardından 664 numaralı halk otobüsüne binerek festival alanına ulaşabilirler.

18 yaş altı bara girebilir mi?

16 yaş ve üzeri gençlerin yetişkin gözetimi olmadan barlara ve kulüplere gitmelerine izin verilir, ancak en geç gece yarısına kadar orada kalmalarına izin verilmez. Sadece yetişkinler, yani 18 yaş ve üzeri kişiler, kumarhaneleri, gece kulüplerini ve “küçükler üzerinde istenmeyen etkisi olan” diğer yerleri ziyaret edebilir.

18 yaş sınırı nedir?

Genel olarak reşit olma yaşı düzenlenmiştir. 4721 Sayılı Türk Medeni Kanunu Md. 11. Maddeye göre reşit olma yaşı 18 yaşında başlar. Bu bağlamda cinsel rıza için asgari yaşın 18 olduğu söylenebilir. Cinsel rıza yaşı dünya çapında evrensel olarak kabul görmüş bir yaş değildir. Bu yaş ülkeden ülkeye değişebilmektedir.

Waf 2024 ne zaman?

WAF | “Yeni tarih ne zaman?” “Hemen açıkla” dediler. Gerekeni yaptık 😎 WAF’2024 21-25 Ağustos 2023 tarihlerinde Foça’da yapılacak!

What a fest kimler?

İşte 19 Temmuz 2023’te What A Fest’te sahne alacak sanatçılar. Dolu bardağı ters tutun. Lola Marsh. Köfn. Sedef Sebüktekin. … 20 Temmuz 2023. Duman. Çocuklar. Laleler. Kazy Lambist. … 21 Temmuz 2023. Hayko Cepkin. Madrigal. Motivated. Canozan. … 22 Temmuz 2023. Yüz Yüze Konuşuyoruz. Sagopa Kajmer. Özbi. Aga B. … 23 Temmuz 2023. maNga. Emir Can İğrek. ModeXL.

Waf kaç gün?

WAF’ta yerinizi alın! Festival alanına ve kamp alanına 5 gün boyunca erişim sağlar. Festival alanına 5 gün boyunca erişim sağlar. Gün sonunda alanı terk etmeniz gerekir.

Festivalde alkol var mı?

Yiyecek, içecek ve alkol: Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek yasaktır. Ancak festival alanında birçok farklı yiyecek ve içecek seçeneği bulunmaktadır. Alkollü içecekler satılmamaktadır.

KGF 2024 ne zaman?

Son günde tüm hızıyla devam ediyor! 💃🎊 Kuşadası Gençlik Festivali 18 – 19 – 20 – 21 Temmuz tarihlerinde Sevgi Plajı’nda gerçekleşecek! Biletler Millionbilet uygulaması ve Biletix üzerinden satışta 🎫 #KuşadasıGençlikFestivali #kgf #kgf2024 #MilyonBilet #Biletix @milyonbilet #Yüzdeyüzmüzik @milyontv @kusadasibelediyesi #kamilkoc @kamilkoccom #kralpop.

Festival alanına ne sokulmaz?

Evcil hayvanlar, ateş yakma, barbeküler, her türlü gazlı cihaz, parfüm ve deodorant gibi yakmaya uygun kozmetikler, cam, mumlar, hava akımı cihazları, teneke kutular, jeneratörler, hi-fi ekipmanları, keskin nesneler ve silahlar gibi eşyalar da etkilenebilir. Bunları kamp alanında veya festival alanında bırakmak yasaktır.

What a fest Foça nedir?

10’dan fazla müzik türünü bir araya getirerek katılımcılarına farklı bir müzik festivali deneyimi sunan What A Fest, 21-25 Ağustos tarihleri ​​arasında İzmir Foça Acar Kamping’de düzenlenecek! Rock müzikten rap’e, alternatif poptan synth pop’a ve elektronik müziğe kadar alanında özgün 30 grup ve müzisyen festival sahnesinde olacak.

Waf hangi sahilde?

Uzun sahil şeridiyle son dönemde hem kampçıların hem de tatilcilerin gözdesi haline gelen Efes Selçuk Pamucak Plajı’nda binlerce genç, kamp, ​​müzik ve eğlence için buluşacak.

Waf Foça ne zaman?

10’dan fazla müzik türünü bir araya getirerek katılımcılarına farklı bir müzik festivali deneyimi sunan What A Fest, 21-25 Ağustos tarihleri ​​arasında İzmir Foça Acar Kamping’de düzenlenecek!

Hayal kahvesi yaş sınırı var mı?

Hayal Kahvesi Kocaeli “TENEFFÜS” konserleri başlıyor (18 yaş sınırı yoktur)… Biletler Biletix ve Hayal Kahvesi Kocaeli’de… Bilgi ve Rez 0 555 883 00 41.

Waf 2024 ne zaman?

WAF | “Yeni tarih ne zaman?” “Hemen açıkla” dediler. Gerekeni yaptık 😎 WAF’2024 21-25 Ağustos 2023 tarihlerinde Foça’da yapılacak!

Bursa Hayal Kahvesi 18 yaş altı alıyor mu?

– Herkes katılabilir. – Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi cep telefonunuzdan göstermeniz gerekmektedir.

What a fest nedir?

Festival Etkinliği Detayları Kamp, müzik ve bolca dansla mükemmel bir yaz deneyimi yaşayabilirsiniz. Siz ve sevdiklerinizin sanatçıların şarkılarını söyleyebileceği, dans yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz bu etkinlikle festivalin tadını çıkaracaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir